Ако на място му трепти може и да е маховик. Ако трептенето е в движение, може да е от тампони , но може и от лагер, може и от друго да е, да не го хвърляме човека в разходи.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Трудно ускорява
Collapse
X
-
При мен от място си трептеше, и мен ме плашиха с маховик, но маховика си беше перфектен, така че не стряскайте колегата веднага с най-лошото.
Ако е маховик няма да се размине само с вибрации, със сигурност при потегляне колата ще тресе доста здраво, а и се чуват тракания при натискане и отпускане на съединителя.Alfa Romeo 156 1.9 JTD 115 hp
GOLF MK3 1.9 TDI 110HP + remap (140 hp)
Comment
-
Точно затова казах, че може да е от много неща, но попринцип на Алфите маховиците карат по 200к + зависи от животното зад волана. Никой не плаши колегата, а и най-вероятно няма проблем с маховика, просто се изтъква като евентуална опция. Иначе до колегата, на който не му върви колата и пита за съединителя, ако не ти буксува няма смисъл да се притесняваш от него.Fiat Bravo II 1.4 16v
Comment
-
Първоначално публикувано от mell0 Покажи съобщениеТочно затова казах, че може да е от много неща, но попринцип на Алфите маховиците карат по 200к + зависи от животното зад волана. Никой не плаши колегата, а и най-вероятно няма проблем с маховика, просто се изтъква като евентуална опция. Иначе до колегата, на който не му върви колата и пита за съединителя, ако не ти буксува няма смисъл да се притесняваш от него.
Ако стигне до смяна - запасил съм се и с нов комплект съединител за 180лв., а имам и два читави, проверени маховици (покрай моите патила)
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеТи беше с дизел, нали> Ако си с дизел и съвсем леко натиснеш педала и усетиш треперене се готви за проблем
Comment
-
Първоначално публикувано от Pantheon Покажи съобщениеПри леко натискане не го усещам толкова. Само като си подпра кракът на педала, без никакво усилие.
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
Ако стигне до смяна - запасил съм се и с нов комплект съединител за 180лв.
Или от завода ти правят отстъпкаLancia Lybra 2,4jtd 10V 103kw++
Comment
-
Първоначално публикувано от viktorsterev Покажи съобщениеЦецо нищо лично,но точно такава цена няма никъде.Сори за спама,ама не се сдържах.
Или от завода ти правят отстъпка
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=93389
Comment
-
Нещо не ми се връзва като знам колко пари струваLast edited by viktorsterev; d.m.y г., 21:46.Lancia Lybra 2,4jtd 10V 103kw++
Comment
-
Момчета,хайде да не спамите повече?
Цецко продавай си частите на сергията. Имаш си и линк към нея,който го интересува,ще я посети!
-----------
Пай сеее ...Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.
Comment
-
Първоначално публикувано от Pantheon Покажи съобщениеПри леко натискане не го усещам толкова. Само като си подпра кракът на педала, без никакво усилие.Fiat Bravo II 1.4 16v
Comment
-
Първоначално публикувано от Zlobich Покажи съобщениеМомчета,хайде да не спамите повече?
Цецко продавай си частите на сергията. Имаш си и линк към нея,който го интересува,ще я посети!
-----------
Пай сеее ...
---------- Post added at 20:59 ---------- Previous post was at 20:58 ----------
Първоначално публикувано от mell0 Покажи съобщениеДа не те плаши това. Това са предадени вибрации или е възможно лагера да е потръгнал малко. Щом не тресе при тръгване и при гасене не се чуват шумове откъм маховика си карай колата и не се вталясвай.
Comment
-
Първоначално публикувано от mell0 Покажи съобщениеДа не те плаши това. Това са предадени вибрации или е възможно лагера да е потръгнал малко. Щом не тресе при тръгване и при гасене не се чуват шумове откъм маховика си карай колата и не се вталясвай.Lancia Lybra 2,4jtd 10V 103kw++
Comment
-
Първоначално публикувано от viktorsterev Покажи съобщениеНищо и няма на колата,на една от служ.Дачии педала пулсира така а и леко претриса от близо 100 000,а сега е на 115 000😃.Кара се само в София
Comment
Comment